.

הסדנאות הקרובות:

10-11.5

מזון מגדל קהילה 

שישי-
9:00 – הגעה והתארגנות – קפה, תה, פירות וירקות.
10:00- בין גידול פרטי לגידול מסחרי - מודל הקהילה המקומית - CSA, גינת קהילה ומה שבינהם -נכיר את המודל הייחודי במעלה צביה המאפשר הספקת מזון קבועה לחברי הקהילה, והרבה מעבר.
12:00- ארוחת צהריים
14:00- תכנון פרויקט קהילתי - מחלום לביצוע - שלבים בהקמת פרויקט קהילתי.
15:30- עבודה מעשית- בניית תכנית שנתית לגן ירק יצרני על פי הצרכים שלכם.
18:00- ארוחת ערב, מדורה, מוזיקה וחברים.

שבת-
8:00- תרגול בוקר
9:00- היכרות עם הקהילה מקומית - הצטרפות למפגש קהילה בגן המקומי
10:30- בין רוח וקהילה - שיחה על דרך האימן וקהילה פעילה במשך 35 שנים.
12:00- ארוחת צהריים
14:00- קהילות צמחים- על גילדות, חברים ומערכות יחסים בטבע
15:30- עבודה מעשית בתכנון ושתילה של צמחים חברים.
17:00 – להתראות עד המפגש הבא.

 

14-15.6

בישול עם מהות ומהות הבישול

שישי-
9:00 – הגעה והתארגנות – קפה, תה, פירות וירקות.
10:00- שיחה על תזונה עונתית, ותזונה מקומית. מדוע תזונה עונתית טובה לאדמה? איך היא משפיעה על האדם? הקשבה כעקרון בהבנת צרכים שלי, של הטבע ושל מה נכון עכשיו. תרגול מעשי.
11:00- סדנת בישול עונתית של כף עץ. (תפריט בהמשך)
15:30- עבודה מעשית בגן.
18:00- ארוחת ערב farm to table בגינה הקהילתית, קבלת שבת וארוחה מפנקת על טהרת הירקות הגדלים בגינה.

שבת-
8:00- תנועה של בוקר, תרגילי הקשבה בטבע. כל משתתף יתחבר למהות אותה יבשל בהמשך היום.
9:00- הכנת ואכילת ארוחת בוקר משותפת
10:30- קצת השראה - איך זה באמת לאכול ממה שיש? הרצאה של יליד הארץ על הילדות בחוות המג'אווז ומה גידלו שם.

12:00- כיתת בישול. בישול מהות. כיצד מכניסים את המהות שאנחנו רוצים למנות אותן מבשלים?
14:00- ארוחת צהריים
15:30- קיץ סתיו אביב חורף - סדנת כתיבת תפריט עונתי
17:00 – להתראות עד הפעם הבאה.



צוות המנחים

איתן רוזנברג

אגרונום ומתכנן נוף, מנהל פרויקטים, גנן, צובע כבישים, קברניט אניות, שוטף כלים ומבריק רצפות, מוביל תהליכי שינוי קהילתיים סביבתיים.

אוהב ללמוד, מתנסה בלא נודע, שואף לריפוי והזנה בכל הרמות. מדבר אל העצים והאדמה.

רוני מינינברג

אמא של נועם, מנהלת תכנית פריזמה 21. בעלת תואר בעיצוב ואומנות מבצלאל. בלוגרית ומייסדת כף עץ. מבשלת אוכל מקומי ועונתי ומלמדת איך להתחבר להשראה ויצירתיות באוכל בסדנאות הבישול של כף עץ כבר חמש שנים.

אסף מינינברג

אוהב אדם ואדמה, מורה לפרמקלצ'ר, מוביל פרויקטים של חקלאות בשיתוף הקהילה (CSA) וגינות קהילה, מתבונן בדפוסים ותהליכים בטבע, גנן יערני, משמר זרעים, מתענין ביצירת גשרים בין אנשים לפלנטה.
מוביל את תחום הקיימות באינטל ישראל ומנחה סיורים וסדנאות בתחומי סביבה.

עידן קמינסקי

מקים בעלים ומנהל "לקט - משתלה יצרנית אורגנית". מעביר סדנאות שתילה וגידול ירקות. תואר הנדסאי קרקע ומיים ברופין. קורסים והכשרות- של חקלאות אורגנית במשרד החקלאות, והכשרת ביואינטנסיב – שיטה לגידול אינטנסיבי של ירקות אורגנים.

והיום אני מעביר הכשרות וקורסים ומלמד אנשים לגידול גינות אורגניות בבתים.

כל משתתף בסדנאות יקבל-

  • ידע מקצועי ויישומי ממגוון מומחים בנושאי אקולוגיה, גידול מזון, סביבה ובישול מזין.
  • מפגש עם הקהילה המקומית סביב מודל ייחודי לגידול מזון.
  • חוברת מתכונים עונתיים אותם למדנו בסדנאות הבישול.

הרשמה ומחירים

מחיר הרשמה לפי מפגש (סופשבוע בודד):

525 ש"ח בלבד!

הנחה בהרשמה לשני המפגשים:

 1,050 875 ש"ח  בלבד - לנרשמים עד ה 1.5.19

***המחיר כולל ארוחת צהריים וערב בשישי ובוקר וצהריים בשבת.

** המחיר אינו כולל לינה. אנא שאלו על אפשרויות לינה אצלנו.

לפרטים נוספים עקבו אחרינו ברשתות החברתיות, או צרו קשר:
050-6300466 | prisma21.maalezvia@gmail.com

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.